Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Észak-Alföldi Régió - Kyocera Mita

Kyocera Részvénytársaság

A Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben. Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A Kyocera Rt nagy változásokon, feljődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, illetve az életminőségre alapuló fókuszt.
Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előaállításában. A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. A Kyocera Részvénytársaság jelenleg 44 000 embert foglalkoztat, több mint 20 nemzetből, kyotoi (Japán) központtal.
A társaság rengeteg szociális támogatást kezdeményezett, beleértve a Kyocera Művészeti Múzeumot, gyerekek utaztatását elősegítő programot és a Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi 3 kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, Művészet és Filozófia.
Ahogy a világ változása gyorsul, Kyocera vezető helyen marad, mindig új üzletet teremtve a valódi értékeknek.

Kyocera Mita Részvénytársaság

A Kyocera Mita részvénytársaság két újító vállalat összeolvadásának eredménye, mely a dokumentumkezelést és a digitális képalkotást kombinálta, hosszú élettartamú alkatrészekkel és alacsony lapköltséggel. A Kyocera Mita jelenleg körülbelül 5000 embert foglalkoztat.

A Kyocera és a Mita összeolvadása teljes átalakítást eredményezett mely meggyorsította a hálózatos dokumentumkezelés fejlődését. A Kyocera Mita termékei teljes körű megoldást kínálnak a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás követelményeire; széles termékskálát kínálva a környezetbarát, minőségi termékekből, melyek mind megbízhatóak és alacsony üzemeltetési költséggel rendelkeznek.


Előnyök

Minden Kyocea Mita Nyomtató és multifunkciós eszköz (MFP) egy a Kyocera egyedi intelligens programnyelvével a PRESCRIBE-al van felszerelve. A nyomtatók és MFP-k Kyocera által fejlesztett alkotóelemei a végső termék költségeit teszik versenyképessé.
A Kyocera Mita termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra. A szilikon dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelem, melyeket eredetileg a Kyocera fejlesztett, most már az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Mindezek eredményeként a Kyocera Mita termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük.

Kyocera Mita Európa

A Kyocera és a Mita összeolvadását követően az Európai központ 2000 januárjában, Hoofddorp-ba, Hollandiába került. A Kyocera Mita Európa szerte hatvan országban (ide tartozik Afrika és Közel Kelet is) rendelkezik leányvállalatokkal és kizárólagos disztribúciós partnerekkel. A Kyocera Mita termékskálájában megtalálhatóak a nyomtatók, digitális másolók és multifunkcionális készülékek, valamint színes és nagy formátumú nyomtatók. Ezek a termékek mind fejlett, környezetbarát dokumentumkezelési megoldásokat kínálnak Ön vállalata számára.

Mi és a Kyocera
Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Aktuális akcióink
Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu