Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Költség kalkulátor - TCO (Total Cost Ownership)

Költség kalkulátor
-->> Költség kalkulátor <<--

A Teljes Üzemeltetési költség szerepe

A számítástechnikai készülékek élethosszig tartó költsége kiemelkedő témájává vált a beszerzőknek. Amint a fogyasztó beruház egy nyomtatóba, gyorsan rádöbbennek a rejtett költségeire, melyek egyre növekednek. Akár lézernyomtatóról, akár tintasugaras nyomtatóról beszélünk, a legjelentősebb üzemeltetési költség a kellékanyag, mely idővel a nyomtató beszerzési árának sokszorosává válik. Mi, a Kyocera Mitánál jó ideje felismertük, hogy az irodai nyomtatók legfontosabb kérdése a teljes üzemeltetési költség. Folyamatosan felhívjuk a döntéshozók és a végfelhasználók figyelmét a teljes üzemeltetési költség fontosságára. A legtöbb nyomtatógyártó hasznának nagy része a kellékanyagokon van.

A Kyocera Mita ECOSYS technológiája jelentősen csökkenti a költségeket: a teljes tonerkazetta mentes működés azt jelenti, hogy az egyetlen gyakran cserélendő egység a tonerport tartalmazó műanyag tok.

A Kyocera Mita ECOSYS berendezéseinek teljes üzemeltetési költsége saját kategóriájában a legalacsonyabb. A teljes üzemeltetési költség mindent magába foglal: nyomtató beszerzési árát, lapköltséget, karbantartási költséget. Egy olyan szervezetnél, ahol sok nyomtatási vagy másolási feladat van, a kellékanyagok költsége rendkívül magas lehet, különösen, ha drága, dobegységet, előhívóegységet és festékport tartalmazó tonerkazettákat kell vásárolniuk.

Esetleg Ön is szeretné csökkenteni üzemeltetési költségeit?

Találja meg a legalacsonyabb üzemeltetési költséget. A termék életciklusa során fellépő költségek legalább annyira fontosak, mint a hatékonyság és a jó minőségű nyomtatás? Lépjen kapcsolatba velünk! Kérjen egy gazdasági elemzést az Ön nyomtatási szükségleteit kielégítő készülékekről. Az eredmény melyet a Kyocera Mita ECOSYS nyomtatóiról látni fog, meggyőző lesz.

Nyomtasson kiváló minőségben Kyocera Mita ECOSYS nyomtatókkal, a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költséggel!

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Aktuális akcióink
Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu