Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Kyocera a közbeszerzés keretein belül

Kyocera multifunkciós másolóberendezések!

Cégünk a Copy-Comp-Tel Kft. - többek között- a Kyocera multifunkcionális berendezések Kiemelt Értékesítési Partnere és az Észak-Alföldi Régió Hivatalos Garanciális garanciális Szervize.

Örömmel értesítjük, hogy a világban évről-évre egyre több helyen piacvezető szerepet betöltő prémium kategóriás, Japán minőségű Kyocera multifunkciós (nyomtató, másoló, szkenner, fax) berendezései

2007. július 10-től már megvásárolhatóak vagy bérelhetőek a Központosított Közbeszerzés keretein belül.

A Központi Szolgáltató Főigazgatóság az általa lefolytatott másológép eszköz-rendszerek és elemeik szállítására valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére kiírt tender tárgyában 2007. júliusában eredményt hirdetett és keretmegállapodásokat kötött.

A pályázat nyertesei között a Kyocera teljes multifunkcionális platformja is képviselteti magát (Keretmegállapodás száma: KM0302IFMR07/1).

A nyertes résztvevő a Global Union Kft a Kyocera MFP termékek magyarországi disztribútora, cégünk pedig az Észak-Alföldi Régió hivatalos Viszonteladója. Ennek értelmében a közbeszerzéssel kapcsolatban cégünk jogosult Hajdú Bihar Megyében ügynöki tevékenység ellátására, azaz a központosított közbeszerzésben elsősroban a Régióban üzleti lehetőségeket kutasson, megrendelőket keressen fel, tájékoztasson, megrendeléseket és szállításokat készítsen elő, szükség esetén a teljesítésben közreműködjön.

Kapcsolatfelvétel
Copy-Comp-Tel Kft.
4029 Debrecen, Domb u. 1.
Telefon : 52/535-805
FAX: 52/535-804
E-mail: kozbeszerzes@cct.hu

Letölthető dokumentumok
Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu