Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Multifunkciós berendezések

Kyocera Multifunkciós berendezések

Az ún. multifunkciós nyomtatók (Multi-Functional Printers, röviden MFP-k) tekintetében a Kyocera az iparág egyik legátfogóbb termék-kínálatát vonultatja fel, a díjnyertes kisteljesítményű modellektől egészen a nagyteljesítményű rendszerekig. Ezek a funkciókban gazdag másológépek igény szerint bővíthetők nyomtató, szkenner és fax funkciókkal, rugalmasan igazítva a készüléket a folyamatosan változó irodai igényekhez, bármilyen felhasználási szintről is beszélünk.Tovább a Kyocera MFP berendezéseihez . . .

Nyomtatók

Kyocera Lézernyomtató berendezések

A KYOCERA többféle ECOSYS  lézernyomtatót kínál azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, valamint nagyvállalatoknak, amelyek fekete-fehér és színes nyomtatásaikat a lehető legköltséghatékonyabb módon szeretnék megoldani. A különböző típusok könnyen megbirkóznak a legösszetettebb nyomtatási feladatokkal is, a kétoldalas, és a hálózatos nyomtatás szinte minden esetben alapfelszereltség. A nyomtatók egész élettartamuk alatt folyamatosan alacsony üzemelési költséget biztosítanak, hála az évek alatt tökéletesített ECOSYS technológiának. Tovább a Kyocera lézernyomtató berendezéseihez . . .

Kellékanyagok

Kyocera eredeti kellékanyagok

A Kyocera az ECOSYS-szel kifejlesztette a tonerkazetta mentes technológiát - hosszú élettartamú alkatrészeket használva, az egyetlen kellékanyag a tonerpor, más a képalkokatáshoz szükséges alkatrészek nem cserélődnek. Ez jelentősen csökkenti a hulladékot és a kellékanyagok költségeit. Minden új  Kyocera Mita termék hosszú élettartamú alkatrészekkel került kifejlesztésre. A Kyocera Mita termékek használói védik a környezetet, mialatt professzionális nyomtatókat használva a piacon fellelhető legalacsonyabb lapköltséggel nyomtatnak. Tovább az eredeti Kyocera kellékanyagokhoz . . .

Termékek
Termék összesítő

Kyocera termék összesítő (pdf): minden termék egy oldalon, képekkel és rövid jellemzővel
Kellékanyag kompatibilitás (pdf): összesítő táblázat, hogy adott kellékanyag milyen berendezéssel működik

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu