Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Mi és a Kyocera

ECOSYS technológia- A Kyocera Mita alapvető technológiai áttörése

ECOSYS technológia

Globális környezeti problémákkal kell szembenéznünk, amire minden embernek felelősségteljesen kell reagálnia. A Kyocera számára megalakulásától kezdve 1959-től természetes volt, hogy számítástechnikai fejlesztéseit, újításait a környezetre való odafigyeléssel párhuzamban végezze. Ennek eredményeként 1992-ben a világon először megoldotta a teljes tonerkazetta (dobegység, developer egység, tonerport) cserélése nélküli lézernyomtatást. ECOSYS technológiának közvetlen és kiterjedt hatással van környezetünkre. Az ECOSYS technológia szabadalmazott szilícium dobegységet és más hosszú élettartamú alkatrészeket használ, ennek eredményeként az egyetlen kellékanyag, ami szükséges a használat során, a tonerpor, ezáltal elkerülhető a drága teljes tonerkazettás megoldás. Az ECOSYS több mint egy technikai újdonság, ez egy egészen új elképzelés alapelve.

Gazdaságos (Economy)
A versenyképes árhoz alacsony üzemeltetési költségek társulnak.

Az Ecosys rendszerű készülékek TCO értéke (Total Cost of Ownership, Teljes Tulajdonlási Költség) a saját kategóriáján belül a legalacsonyabb. A TCO tartalmazza a közvetlen (beszerzési ár és laponkénti üzemeltetési költségek), valamint a közvetett üzemeltetési költségeket (karbantartás, energiafogyasztás, fogyó-kopó alkatrészek cseréje és a papírköltség) egyaránt. Nagy szervezetek esetében a nyomtatott és másolt oldalak magas száma nagymértékben megnöveli a kiadásokat, főként azokban az esetkben, ahol a viszonylag drágább, kazettás rendszerû készülékekkel dolgoznak.
A kazetta tartalmazza a dobegységet, az előhívót és a festékanyagot egyszerre, ezeket egy utántöltés esetén együtt dobják ki. A Kyocera kazettamentes technológiája lehetővé teszi azt, hogy az utántöltés valójában is csak a festékanyag pótlását jelentse.
Ecosys - Economy

Környezetbarát (Ecology)
Hatékonyabb energiafelhasználás, alacsonyabb hulladék-kibocsátás és erőforrás szükségletek

A Kyocera korábbi tapasztalatai a finomkerámiák gyártása terén segítették elő az amorf szilícium bevonatú dob megalkotását, amely a második legkeményebb felülettel rendelkezik a gyémánt után. Apró kerámia részecskék a Kyocera ‘Ecotone’ elnevezésű tonerjeiben folyamatosan csiszolják és kondícionálják a dob felületét nyomtatás közben, ami nagyságrendileg hosszabb élettartamot eredményez.
A nagyszilárdásgú bevonat új távlatokat nyit a papírfelhasználás terén is – a 250 g/m2-es súlyú papírok is a bevonat megsértésének lehetősége nélkül alkalmazhatók, a durvább felületű, újrahasznosított papírfajtákkal egyaránt.
A kazettás rendszerű készülékekkel ellentétben az utántöltés során keletkező hulladék mennyisége is jóval alacsonyabb, hiszen csak festékanyag kerül a gépbe, nem kell minden esetben a főalkatrészek és a mechanika egy részét is kidobni.
Ecosys - Ecology

Rendszer (System)
A legmagasabb igényeknek megfelelő minőség és termelékenység biztosítása

A nyomtatók és fénymásológépek általában a vásárlás pillanatában kalkulált munka mennyiségéhez és típusához megfelelően kerülnek kiválasztásra. Mi történi azonban akkor, ha az igények változnak? A Kyocera Mita Ecosys rendszerű gépeihez széleskörű opciós termékskála tartozik, melyekkel a papírkapacitás, a kimeneti lehetőségek és a másolási vagy nyomtatási funkciók is kibõvíthetők.
Ennek következtében ezek az eszközök rugalmasan alkalmazkodnak az új igényekhez, ahogyan a munkamenet is változik, illetve jól illeszthetők a folyamatosan fejlődő informatikai infrastruktúrához is.
Ecosys - System
Mi és a Kyocera
Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Aktuális akcióink
Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu