Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Eredeti Kyocera toner használata

Miért javasoljuk az eredeti Kyocera toner használatát?

A Kyocera nyomtatók optimális teljesítménye, valamint állag-megóvásuk érdekében javasoljuk az eredeti Kyocera Mita toner használatát.
Eredeti toner használata esetén a KM-NET Viewer segítségével számítógépén bármikor ellenőrizheti a toner töltöttségének szintjét.

A Kyocera egyik legújabb fejlesztése a tonerszemcsék formájának szabályzására irányult. A korábbi, egyenletlen felületű szemcséket igyekeztek minél simábbá, kerekebbé tenni, mely eredményeképp a nyomatok sokkal élesebbek és tisztábbak - valódi 1200 dpi felbontásúak lettek.

A nem megfelelő méretű (nem eredeti Kyocera tonerekben található) toner részecskék rossz, szellemképes nyomatminőséget, elszürkült hátteret, képkihagyást, illetve a fényérzékeny henger esetében idő előtti kopást eredményezhetnek.

Eredeti tonerszemcsék

Az eredeti Kyocera Mita tonerek tisztító finomkerámia-szemcséket is tartalmaznak, melyek biztosítják a fényérzékeny henger felületének kondícionálását, ami a jó nyomatminőség hosszútávú fenntartását jelenti, akár több százezer oldal kinyomtatását követően is.

A hosszú élettartamú alkatrészek az ECOSYS technológia egyik legfontosabb pillérét alkotják.

Toner tartály
Az eredeti Kyocera toner tartályon egy
  • Kyocera logo,
  • a toner típusa,
  • bizonyos típusoknál a használati útmutató
van felületnyomva.
Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Aktuális akcióink
Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu