Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Ha környezetvédelemről van szó, akkor nem minden nyomtató egyforma!

A környezet védelme központi szerepet játszik a Kyocera Mita mindennapi életében. Az elmúlt néhány évtizedben a kutatások azon túl, hogy a legtökéletesebb dokumentum kezelés kifejlesztésére irányultak, mindezt a környezettel harmóniában próbáltak elérni.A Kyocera az ECOSYS-szel kifejlesztette a tonerkazetta mentes technológiát - hosszú élettartamú alkatrészeket használva, az egyetlen kellékanyag a tonerpor, más a képalkokatáshoz szükséges alkatrészek nem cserélődnek. Ez jelentősen csökkenti a hulladékot és a kellékanyagok költségeit. Minden új Kyocera Mita termék hosszú élettartamú alkatrészekkel került kifejlesztésre. A Kyocera Mita termékek használói védik a környezetet, mialatt professzinális nyomtatókat használva a piacon fellelhető legalacsonyabb lapköltséggel nyomtatnak.

Számos Kyocera Mita termék megnyerte a világszerte elismert "Blue Angel" díjat – ami a legrangosabb környezetbarát termékdíj Németországban.

A Kyocera Mita környezetvédelmi vezérelve sokkal mélyebb szintű mint a környezetbarát dokumentum kezelés fejlesztése. Számos környezetvédelmi projectben, támogatásban és szponzorációban vesz részt Európában, Közel Keleten és Dél Afrikában. A Kyocera szeretne a környezetvédelmi területen vezető szerepet elérni a világban.

Tippek egy környezetbarátabb irodához

 • Másoljon és nyomtasson kétoldalasan - ezzel kevesebb papírt használ, és még a költségeit is csökkenteni tudja.
 • Ne készítsen felesleges másolatokat és nyomatokat. Mindig számolja ki körültekintően, hogy pontosan hány példányra van szüksége.
 • Sok példány nyomtatása vagy másolása esetén először készítsen egy tesztet, és ha az megfelelő, akkor nyomtassa/másolja a többi példányt.
 • Csak az Energy Star szabványainak megfelelő eszközöket használjon.
 • A nyomtatóit és multifunkciós készülékeit kapcsolja ki a munkaidő végén.
 • Használjon rövid késleltetést az alvó üzemmódhoz, hogy lerövidítse a kihasználatlanul töltött üzemkész időszakok hosszúságát.
 • Belső dokumentációihoz használja a vázlat üzemmódot (draft, vagy Ecoprint), hogy kevesebb festéket használjon.
 • Mindig tartsa üzemkész állapotban a készülékeit, és fordítson figyelmet a megelőző jellegű periodikus karbantartások szakszerviz általi elvégzésére.
 • Ne használjon fehérített papírokat, helyettük a 100%-ban újrahasznosított papírfajtákkal dolgozzon.
 • Az irodáján belül jelöljön ki egy papírhulladék gyűjtőt, és ennek tartalmát a szelektív gyűjtéseknél használt papírgyűjtőkbe helyezze.
 • Tartsa dokumentumait elektronikus formában. A bejövő faxokat a hálózati fax funkció segítségével például nyomtatás nélkül, rögtön PDF vagy TIFF fájlként is elmentheti az erre alkalmas készüléke.
Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Aktuális akcióink
Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu