Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Kyocera FS-1100 és FS-1300D

Megjelentek a Kyocera legújabb, belépő kategóriás nyomtatói

Kyocera lézernyomtatók új LED-es kijelzői


A Kyocera Mita két új monokróm desktop ECOSYS nyomtatót vezetett be, az FS-1100 és az FS-1300D modelleket. A készülékeket, amik az FS-1030D sikerérre épültek, üzleti felhasználók részére tervezték, ahol kompakt és megbízható nyomtatóra van szükség, a nagy nyomtatási munkák kezelésére.

Az új nagysebességű motoroknak köszönhetően az FS-1100 és az FS-1300D hat másodperces első nyomatot képes produkálni és 28 oldal / perc nyomtatási sebességgel dolgozik. A gyors első nyomat különösen fontos ott, ahol a napi munka többsége egyszerű és rövid nyomtatásokból áll. Mindemellett a nyomtatók erős vezérlőinek és a gyors motorjainak köszönhetően garantálja, hogy a nagy és/vagy komplex dokumentumok előkészítése és nyomtatása szintén gyors legyen.

Az új készülékek kiváló minőségű 1200x1200 dpi felbontású éles grafikákat produkálnak. A standard 250 lapos kazetta A6-os méretű papírokat, például orvosi recepteket is tud kezelni. A nyomtatók 250 lapos papírgyűjtő tálcával rendelkeznek és hálózati kártya is beszerezhető hozzájuk. Opcionális, 250 lapos papíradagoló vásárolható az FS1100-hoz, míg az FS-1300D-hez két opcionális 250 lapos papíradagoló illeszthető. Az FS-1300D-nél alapkiépítés a duplex nyomtatás, ami csökkenti az irodai papírfelhasználást ezzel is hozzájárulva a környezetbarát és gazdaságos nyomtatáshoz. Tartozék egy 50 lapos többfunkciós tálca, ami alternatív papírforrások (nehezebb papírok, borítékok és címkék) kezelésére képes.

Az újonnan tervezett LED-es kezelő-panel biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a gördülékeny munkafolyamatot. A panel a papírgyűjtő tálcától jobbra, a készülék tetején helyezkedik el, így biztosan nem kerüli el a felhasználó figyelmét a kijelző üzenete. A kiemelkedő, kör alakú gomb 6 részre lett felosztva: ready (üzemkész), out of paper (kifogyott a papír), out of toner (kifogyott toner), paper jam (beakadt papír), data (adat), attention (figyelem). Az „OK” állapotra a zöld színt, a felhasználó figyelmének felhívására pedig a piros színt használja, így egy pillanat alatt tájékozódhatunk a nyomtató állapotáról.
Az FS-1100 és az FS-1300D a Kyocera Mita első ECOSYS desktop nyomtatója ezzel a formatervezéssel.

Az FS-1300DN-hez, hálózati nyomtatóhoz beépített 10/100 Base-TX hálózati kártya kapható. A hálózat-kész desktop nyomtató tökéletesen összhangban van a Kyocera Mita ECOSYS koncepciójával. Az FS-1350DN eleget tesz a Kyocera Mita ECOSYS koncepcióján belül a „SYStem megoldások” résznek is, biztosítva az opcionális 2 db 250 lapos papíradagoló kazettákat az optimális kihasználást munkacsoportonként és a könnyű csatlakoztathatóságot minden ismert hálózati környezethez.

Bár teljesítményre megegyeznek, de az FS-1300D alapkiépítésben rendelkezik duplex egységgel, komolyabb a kézi adagolója, nagyobb kapacitású toner jár hozzá és jobban bővíthető a papírkapacitása is.

További részleteket a termékleírásnál olvashat:
FS-1100 | FS-1300D

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu