Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

A Kyocera Mita megvásárolja a Peerless szellemi termékeit és eszközeit

A Kyocera Corporation 2008 április 1.-től a SANYO Electric Co. Ltd. mobiltelefon-üzletágának tulajdonosává válik.

 

Az erre vonatkozó előzetes megállapodást 2007. október 11-én írták alá a felek, és a tényleges felvásárlás 2008. április
1-től lép életbe, a SANYO mobiltelefon-üzletágának külön cégként történő leválasztásával, amelynek tulajdonosa a Kyocera Coproration lesz.

Az említett üzletág mobiltelefonok, PHS* eszközök és vezetéknélküli rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A SANYO termékfejlesztési- és dizájntervei várhatóan tovább fogják segíteni a Kyocera mobil eszközeinek térhódítását az Észak-amerikai és japán piacokon.

* Personal Handyphone System - főként a távolkeleti piacokon létező telekommunikációs megoldás, ami lényegében egyfajta vegyítése a vezetékes és a mobil technológiáknak.

 

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu