Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

A Kyocera Mita megvásárolja a Peerless szellemi termékeit és eszközeit

A Kyocera Mita Corporation 37 millió USD értékben vásárol szellemi termékeket és eszközöket a Peerless Systems Corporation-től

Ennek a stratégiai lépésnek hozományaként a Kyocera Mita irodatechnikai eszközök további térhódítására, valamint a kutatás/fejlesztés felgyorsulására számít a Japán anyacég.

A Peerless Systems Corporation 1982-ben alakult, és jelenleg képalkotó, illetve hálózati technológiák és eszközök fejlesztéseivel támogatja az irodatechnikai termékek gyártóit.
Fő fejlesztései közé tartozik a színes és fekete-fehér képfeldolgozó szoftverek, valamint az ezekhez kapcsolódó elektronikai háttér tervezése, fejlesztése.

A Peerless megrendelői között olyan cégek is szerepelnek, mint pl. a Canon, IBM, Konica Minolta, Kyocera Mita, Lenovo, OkiData, Ricoh, RISO, Seiko Epson és Xerox. Ezen túlmenően stratégiai partnerség áll fenn közte, a Novell és az Adobe között.

Linkek:
Az eredeti cikk (angol)
A Peerless weboldala (angol)

 

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu