Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Kyocera napelemek tunéziai lakásokba

A Kyocera 500 tunéziai háztartást fog felszerelni napelemes energia-ellátással

Kyocera napelemek

A Kyocera Corporation a japán kormányzat és az Itochu Corporation támogatásával 500 tunéziai háztartást fog felszerelni napelemes energia-ellátó rendszerrel, 2008 áprilisától kezdődően.

A kiválasztott háztartások egyáltalán nem rendelkeznek energia-ellátással. A telepítésre kerülő rendszer napelemei a napfényes időszakokban termelt elektromos áramot akkumulátorokban fogják tárolni, így lehetővé teszik ezen háztartások számára azokat a tevékenységeket, melyeket eddig a világítás hiányában mellőzni voltak kénytelenek (éjszakai tanulás, otthoni munka, stb.).

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu