Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Kyocera napelemek az Európai Törvényszék tetején

A teljes rendszer éves szinten 360.000 KWh produktummal bír

 

Az Európai Közösség Törvényszékének új épületére Kyocera napelemek kerültek - jelentette be Tetsuo Kuba, a Kyocera Corporation elnöke.
Az iparágban több, mint három évtizedes múltra visszatekintő cég semmiféle félkész alkatrészt nem rendel külső beszállítótól, mindent maga állít elő, ezáltal is biztosítva a minőséget a gyártás minden szakaszában.

A Luxemburgi épület tetején telepített rendszerrel szemben pedig ez volt a döntő elvárás: a minőség. Összesen 2262 db., KC175GH-2P típusú napelem került telepítésre, melyeknek összteljesítménye 400 kWp (kW peak = kilowatt csúcsteljesítmény), a várt éves termelése pedig 360.000 kWh. A teljes rendszer 2008 decemberében készült el.
Kyocera napelemek az Európai Törvényszék tetején

Telejs cikk angol nyelven: http://global.kyocera.com/news/2009/0504_ruoy.html

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu