Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

Komoly elismerések a Kyocera új színes MFP-inek

A KM-C2525E, KM-C3232E és KM-C4035E három vezető amerikai tesztelő intézettől is kapott díjakat.

A Better Buys for Business a Kyocera KM-C2525E és KM-C3232E típusoknak adta a "szerkesztő ajánlása" díjat a 2008-as színes másoló útmutatójában. Ezt elsősorban az alacsony üzemeltetési költségekkel, illetve a jó opciós termékskálával indokolta a főszerkesztő, Stephen Hannaford.

A BERTL, aki a digitális képalkotó eszközök összehasonlító elemzéseinek készítésére szakosodott, a Kyocera KM-C4035E típust négy csillaggal és "ajánlott" jelzővel jellemezte, amit a készülék hálózatos képességeivel, papírkezelő opcióival, dokumentumkezelő rendszerével és könyű kezelhetőségével magyarázott.

Ugyanez a típus 2007 októberében a lehetséges öt csillagból négyet megkapott a Buyers Laboratory Inc. tesztjében, a kimagasló képminősége, könnyű kezelhetősége és jó teljesítménye/terhelhetősége miatt.

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu