Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

iPhone - Kyocera kapcsolat : Capture2Go

A Kyocera újszerű innovációval kezdi az új évet.

A mobil telekommunikációs eszközök fejlődésével egy teljesen új igény jelentkezett a Multifunkciós berendezések használatát illetően.
Miért is kellene a beszkennelt, hordozni kívánt dokumentumokat több lépcsős, hosszadalmas műveletsoron keresztül a mobileszközre juttatni, ha meg lehet oldani mindezt egy lépésben is ?

Erre szolgál az új alkalmazás, amit egyelőre csak iPhone tulajdonosok élvezhetnek. Az AppStore-on keresztül letölthető és telepíthető a Capture2Go alkalmazás, amellyel vezeték nélküli hálózaton át közvetlenül az iPhone készülékkel vezérelve szkennelhetjük be a kívánt dokumentumot és tárolhatjuk le az iPhone memóriájában.

iPhone Capture2Go

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu