Tudástár

Összegyűjtöttünk minden olyan adatot és információt, ami szerintünk hasznos és segíthet az Ön igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában

CeBit 2008

Színes készülékek, szoftveres megoldások és környezetvédelem

Az idei CeBIT-en a Kyocera a szokásos standján (Hall 07, Stand A06) fog ismét megjelenni. Az érdeklődők a következő témakörökben kérhetnek majd részletes felvilágosítást:

Új termékek
Három új nyomtató fog bemutatkozni: FS-1100, FS-1300D és FS-1300DN. Ezek mellett megtekinthető és kipróbálható a négy új multifunkciós készülék is: KM-2540, KM-3040, KM-2560 és KM-3060.

Színes készülékek
A látogatók megbizonyosodhatnak afelől, hogy a Kyocera monokróm készülékek legendás megbízhatósága, kombinálva a magas minőségű színes nyomatok készítésének képességével, milyen új távlatokat nyithat meg az irodai munkamenetek területén. A jelenleg futó színes termékskála megtekinthető lesz a standon.

Környezet-tudatosság
Jelen lesznek szakértők, akiktől informálódni lehet a Kyoera ECOSYS rendszeréről, a gyártó környezet-tudatos termékpolitikájáról és arról, hogy ezek milyen kedvező hatásokkal bírnak az üzemeltetési költségek felé.

Szoftveres megoldások
A standon megtekinthető lesz a Kyocera nyilvántartási- és nyomtatási megoldásokat felvonultató szoftveres portfóliója:
a KYOcontrol, a KYOcount és a KYOeasyprint.

Költség kalkulátor (TCO)

Nyomtatójának beszerzési ára csak a töredéke annak, amit rá kell, hogy költsön a használat során. Határozzuk meg együtt, hogy milyen gyakran kell cserélnie nyomtatójában az alkatrészeket és a tonert.

Bérleti lehetőségek
Havi bérleti díj és laponként fizetendő üzemeltetési díj fejében kihelyezünk középkategóriás multifunkciós fekete/fehér vagy színes készülékeket!

 

2008 © Copy-Comp-Tel Kft. - A Kyocera Magyarország Észak-Alföldi hivatalos viszonteladója
4029 Debrecen, Domb u. 1. Tel: +36-52/535-805 Fax: +36-52/535-804.kyocera@cct.hu